ASSA ABLOY Hengelås WP

/global/scaled/4752x2068x0x947x1000x435/Other-Trioving-Produkter-Sylindere-2014 05 08 - WP hänglås i miljö 031.jpg

ASSA ABLOY Hengelås WP er vår høyteknologi-hengelås utviklet med tanke på de harde værforholdene i Norden. Låsen har unike kvaliteter for å motstå de mest ekstreme påkjenninger over tid, uten å la seg påvirke. WP står for Weather Proof.

Vanntett

Med tettende o-ringer ved bøylen, i låsen og over nøkkelhullet er vår hengelås WP rett og slett helt vanntett. Det betyr at låsen kan stå ute i regn og ruskevær, innvendig er den like tørr. Låsen har også en god bestandighet mot rust, og oppfyller de strengeste korrosjonskrav. Godkjent i IP klasse 68.

Støvtett

Det er ikke bare været som kan ødelegge funksjonaliteten i en hengelås. Hvis en vanlig lås daglig blir utsatt for partikler av støv, stein eller salt vil den etter en tid slites ut. Hengelås WP er beskyttet, også mot partikler og trives selv der det er mye partikkelstøv i luften, som for eksempel ved veitransport.

CLIQ og CLIQ Remote

ASSA ABOLOY Hengelås WP er perfekt for bruk sammen med vårt elektromekaniske system, CLIQ eller CLIQ Remote. Med CLIQ kombinerer du den kjente mekaniske sikkerheten med en elektromekanisk, kryptert kode. CLIQ er unikt og kan brukes overalt, også i hengelåser som står utsatt til. Det er også mulig å få Hengelås WP til andre systemtyper enn CLIQ. Det er ikke noen begrensning og låsen kan leveres til alle våre sylinderplattformer som Triton, System 10, d12, standard systemsylinder og standardsylinder.