ASSA ABLOY CLIQ

/Other/triovingNO/Produkter/dp-CLIQ-hovedbilde.jpg

Teknologi i system

ASSA ABLOY CLIQ er et intelligent låssystem, som kombinerer det beste innenfor mekanikk og elektronikk.

Fleksibilitet
Sylindere med innebygget CLIQ-teknologi kan kombineres med mekaniske sylindere i ett og samme låssystem. Sylinderne er av samme type og kan derfor ha samme mekaniske koding, mens den elektroniske koden danner soner med unik og individuell adgang.

CLIQ har, i motsetning til andre elektroniske og elektromekaniske produkter, ikke behov for ekstern strømforsyning, kabelføring etc. Den skal helt enkelt monteres i døren som en mekanisk sylinder, og så er den klar til bruk.


Brukervennlighet
CLIQ-teknologi åpner for intelligente låssystemer med total fleksibilitet, høy varig sikkerhet og stor vekt på brukervennlighet.


Den elektroniske programmeringen av CLIQ-nøklene gir eksklusiv adgang for personer eller grupper, på samme måte som elektroniske adgangskontrollsystemer. Programmering av nøkler foregår sentralt via en alminnelig PC med en egen  programvare og en programmeringsenhet.


All kommunikasjon mellom programmeringsenheten og sylinderen skjer via spesielle programmeringsnøkler, der et batteri gir den nødvendige strømforsyningen. Derfor er det ikke behov for kabler, antenner eller annet eksternt utstyr.

Sikkerhet
ASSA ABLOY-sylindere med innebygget CLIQ-teknologi er basert på samme mekaniske konstruksjon og funksjon som mekaniske sylindere. Derfor har et låssystem med CLIQ-teknologi samme høye sikkerhetsklasse som et vanlig låssystem.

FAQ - ofte stilte spørsmål