SMARTair adgangskontroll

SMARTair - Vår mest installasjonsvennlige adgangsløsning. Komplett elektronisk adgangskontroll uten å måtte trekke kabler eller gjøre inngrep i dørene. Allikevel gis full kontroll over hvor, når og hvor lenge brukerne skal ha adgang.

Et SMARTair trådløst adgangskontrollsystem er bygget opp rundt tre hovedelementer:

Programvare - I det intuitive administrasjonsprogrammet kontrollerer, identifiserer og oppdaterer sikkerhetsansvarlige nøyaktig hvem som har adgang til hvilke dører. De får øyeblikkelig oversikt over anleggets sikkerhetsstatus, og det brukervennlige grensesnittet kan benyttes på nesten hvilken som helst PC, nettbrett eller smarttelefon. Med mobilløsningen SMARTair Openow sendes, tilbakekalles og oppdateres mobile nøkler over luften på få sekunder.

Dørenheter - Det finnes SMARTair-enheter for både dør- og veggmontasje for å sikre nær sagt enhver døråpning, i alle slags bygninger. Våre langskilt og elektroniske sylindere kan for eksempel benyttes både på innerdører og ytterdører. Vegglesere styrer adgang til høytrafikkerte inngangsdører, tilgang til heiser, garasjer med mer. Elektroniske skaplåser sørger for at dokumenter, personlige eiendeler eller medisiner oppbevares trygt. Alle dørenheter er selvfølgelig basert på berøringsfri adgangsteknologi.

Identifikasjon - Brukerne av et SMARTair-system kan tildeles en ID-nøkkel i form av en nøkkelbrikke, et adgangskort eller et RFID-armbånd, eksempelvis for treningssentre og svømmehaller. I tillegg kan de få tilsendt en virtuell nøkkel til en app i mobiltelefonen. Sikkerhetsnivå for adgang kan defineres så lavt som til bare en dørkode eller ulåst dør, og så høyt som tofaktorautentisering, dvs. ID-nøkkel + PIN eller to gyldige brukere. Sikkerhetsnivåene settes i administrasjonsprogrammet og kan defineres til ulikt nivå avhengig av tid på døgnet eller dag i uken. Hver bruker kan også gis begrensning for når på døgnet og dag i uken de innvilges adgang.

Adgangskontroll i sanntid

Hva er status i bygningen din akkurat nå? 

I samhandling gir SMARTairs intuitive administrasjonsprogram og trådløse adgangsenheter en detaljert sikkerhetsoversikt over bygningen: hvem kommer inn, hvor og når?

Med et SMARTair adgangssystem beholder du kontrollen.


Tidsbesparende styring av nøkler og brukere

SMARTair kan leveres i ulikt tilpassede løsninger, slik at du kan velge den du behøver for å administrere adgang med minst mulig bry. Tidsplanlegging er enkelt å administrere i programvaren. Skulle konsernsjefen rote bort nøkkelkortet sitt, kan du raskt utstede et nytt kort og samtidig kansellere det gamle. Hvis en avdeling flytter til en annen lokasjon eller annet sted i bygningen, kan de ansattes adgang endres med en gruppeopppdatering.

En moderne løsning for dine bygg

Med funksjonelle, mobile løsninger i SMARTair gis sikkerhetspersonalet tilgang til å låse opp dører eksternt for eksempelvis vareleveranser - fra mobiltelefonen, fra hvor som helst. 

Med vår Bluetooth-drevne mobil-app Openow kan brukerne motta en virtuell nøkkel i sin telefon, uten behov for personlig oppmøte for å få tildelt et adgangskort.

Intuitiv programvare for enkel administrasjon

Administrasjonsprogrammet i hjertet av et SMARTair adgangssystem er et kraftig, men brukervennlig verktøy. 

Det gjør det mulig for sikkerhetsansvarlige å programmere spesifikke adgangstillatelser for hver bruker, administrere flere kalendere og se logg og status fra hver elektroniske lås i anlegget.

 

Robuste enheter med moderne design

Elektroniske langskilt som oppfyller de høyeste standardene til robusthet, sylindere, låser, vegglesere og ikke minst enheter for skap og heiser.SMARTair-enhetene kan benyttes til alle typer dører og porter. De er designet så de passer i alle bygninger, også til prisvinnende arkitektur. Langskilt og sylindre kan leveres i krom, svart, messing, rustfri og for ikke å glemme anti-bakteriell overflatebehandling.

En tilpasset løsning for dine spesifikke behov

Vi utvikler pålitelige trådløse adgangsprodukter som dekker mange sektorer. SMARTair benyttes i sykehus, skoler og universiteter, hoteller, kontor- og boligbygg, idrettsanlegg og i mange, mange flere segmenter.


 

Les mer om SMARTair her