ASSA ABLOY PULSE- en del av Incedo™ Open, vårt nye økosystem for sikkerhet

ASSA ABLOY PULSE

PULSE er vår digitale løsning for sylindere og hengelåser, som skaper sin egen energi når nøkkelen føres inn i låsen.

Intelligent og sikkert digitalt låssystem for næringsbygg, borettslag og sameier. Et fremtidssikkert system som kombinerer det beste av elektronisk og mekanisk sikkerhet.

PULSE passer i alle slags miljøer, fra skoler til boligblokker og sameier, og er en intelligent og fremtidssikker løsning du kan installere i nybygg eller i eksisterende dører.

Dette digitale låssystemet kombinerer fleksibiliteten i elektronisk låsing med tryggheten av mekanisk sikkerhet og krever ingen batterier eller ekstern strømforsyning. Hver bruker har en programmerbar nøkkel som gir dem adgang til en spesifikk tildeling av låser og dører. Adganger tildeles via Incedo™ Open, en skybasert plattform for adgangskontroll. PULSE er ikke bare veldig enkel å bruke og administrere, systemet oppdateres også enkelt når og hvor det er nødvendig.

Ved å skape sin egen energi ved enhver bruk, møter PULSE to av de største utfordringene sikkerhet og samfunn står overfor. Funksjoner, inkludert muligheten til å blokkere nøkler og kinetisk energi, gjør PULSE til et låssystem som ikke bare er klart for fremtiden, det er designet for det.

Oppdag fordelene med ASSA ABLOY PULSE digitalt låssystem:

En praktisk og programmerbar nøkkel gir personlig adgang

Med PULSE har hver bruker én programmerbar nøkkel som kan oppdateres hver gang den brukes. Ved bruk av en skybasert plattform kan mistede nøkler enkelt blokkeres og adgangsrettigheter aktiveres eller tilbakekalles hvor som helst og når som helst.

Kabelfri og batteriløs digital låsing som sparer penger

Digitale nøkler og hengelåser med kinetisk energi sikrer at dette digitale låssystemet er kostnadsbesparende siden låsene ikke krever strøm. PULSE bruker den kinetiske energien fra nøkkelinnsettingen til å drive den krypterte elektronikken i enhetene.

Enkelt å installere i nybygg og eksisterende dører

Bare bytt de tradisjonelle mekaniske sylindere i dørene til PULSE sylindere, og det nye digitale låssystemet ditt er klart til bruk. Ettersom alle sylindere, hengelåser og nøkler kan programmeres på nytt, kan du bruke dem igjen hvor som helst, der du har behov.

Perfekt for bygg med mange brukere og høy trafikk

Fordi alle brukere har sin egen individuelle programmerbare nøkkel, er det enkelt å gi og avslå adgang til ulike dører. Når brukeren ikke lenger trenger adgang til bygningen, innleveres nøkkelen og kan videre programmeres til en ny bruker uten ekstra kostnader.

Skybasert plattform

Dette gjør det mulig å oppdatere adgangsrettigheter hvor, og når som helst. Eiendomsforvaltere har kontroll takket være Incedo™ Open, et skybasert adgangskontrollsystem hvor man programmerer PULSE nøkler med individuelle adgangsnivåer. Incedo™ Open genererer revisjonsspor og tidsstempler, noe som betyr at man alltid har kontroll over hvem som har adgang til de ulike dørene og låsene.

Be om et møte!

Ta kontakt med en av våre eksperter som vil hjelpe deg med å:

  • Øke sikkerhetsnivået og forbedre arbeidsflyten
  • Redusere kapitalutgifter og driftskostnader
  • Oppdage nye avkastningsmuligheter

Nå snakker vi!

  • Sikker
  • Ingen batterier
  • Kostnadseffektiv 
  • Enkel og fleksibel
  • Installasjon og drift går som en lek
  • Passer i både nye og gamle låser
  • Digital og mekanisk i skjønn forening med dørtelefoni og adgangskontroll