Enkel håndtering av alarmoverføring

Hvis du er ute i felten, kan du trygt stole på at du har en oppkobling. Vi kan også tilby rimelige abonnementer og færre maskinvare, som en bonus.

Som sikkerhetsinstallatør kan det være vanskelig å håndtere alarmer og alarmoverføring i adgangskontrollsystemer. Ikke nå lenger. Bestill en komplett løsning fra AddSecures kundeportal, aktiver og test alarmtilkoblinger i ARX. Vi ser også at vi tilbyr rimelige abonnementer og færre maskinvare, som en bonus.

Enkel aktivering

Alarmsenderen er innebygd. Du aktiverer alarmklasse av enklere modell direkte via ARX Ethernet-port som er koblet til AddSecure-infrastruktur. Med en knapp kan du rolig teste alarmoverføringen helt til alarmsentralen.

Integrert alarmsender

Alarmklasse som krever to kommunikasjonsstier bruker den integrerte ARX Communicator. Dermed er det ikke behov for en egen alarmsender for alarmklasse to via IP-kommunikasjon.

Mange alarmområder

AddSecure Inside forenkler administrasjonen av alarmabonnementene dine i store systemer. Disse alarmområdene kan håndteres av samme enhet, noe som betyr at det ikke er behov for en alarmsender for hvert alarmabonnement.

Alltid på nett

Tenk deg hvor greit det er å alltid ha et nettverk, uansett om du befinner deg på en byggeplass eller i den dypeste skogen. Med andre ord trenger du ingen ekstra mobilabonnement ute i felten.

Aktiver automatisk

Grei og fullstendig bestilling. Abonnement og endringer i abonnement blir automatisert. Dette betyr at når du bestiller via AddSecures partnerside, blir avtaler, abonnementseiere, IP-adresse, portinformasjon og alarmsentral importert direkte med riktige verdier. Du får en unik oversikt over alle gjeldende alarmer og alarmabonnementer direkte i ARX.

Er alt klappet og klart?

Senere i år lanserer vi ARX Mobile Control og ARX Mobile Panel. Da kan du rolig lene deg tilbake for å overvåke ARX-systemet ditt.

Styr ARX mobilt

En kommende Plus-tjeneste er ARX Mobile Panel - fjernkontrollen din for ARX-systemer. Bestem funksjoner som å åpne en dør, aktivere låsing for nødssituasjoner og endre autorisasjonsnivået på en dør eller til og med en gruppe dører. Selvfølgelig er sikkerheten høy, og bare bekreftede brukere har tilgang til appen.