Kontroll og enkelhet skaper fred og ro

Nå har du muligheten til å holde oversikt over alle alarmtilkoblingene dine. Du trenger ikke å åpne lommeboken for ekstra maskinvare, unødvendig vedlikehold og testing av utstyr. Nå kan du også spore anleggets status uansett hvor du er. Høres det bra ut?

Samle systemer

Du kan ha alarmerte lokaler spredt over hele landet eller forskjellige alarmkunder i en og samme bygning. Det er helt ok. Du kan nå spore statusen til alle alarmtilkoblinger i ARX-programvare, uavhengig av hvor alarmabonnementene er geografisk. Hvorfor ikke tilby leietakerne alarmabonnement og maskinvare for å forene systemene dine under en og samme paraply?

Rett på nett!

Tenk hvor fint det er å alltid ha et nettverk, selv om du er på et anlegg som ikke har forbindelse. I et nybygg for eksempel. Vi leverer bestillingen din komplett med SIM-kort. Det er med andre ord en ferdig løsning for å få systemene dine rett på nett. Det kan fungere som en permanent løsning, men også midlertidig, for eksempel under en renovering.

Herlig med færre kostnader

Siden det ikke er behov for separate alarmsendere, unngår du ekstra ekstern maskinvare og installasjon. Det er inkludert. Faktisk er det nå også litt lettere å bytte til en annet alarmsentral, å sjekke vedlikehold og å teste alarmtilkoblingen. Våre nye abonnementsskjemaer skaper muligheter for å holde kostnadene nede.

Ekstra-alt-bestilling

ARX ​​sammen med AddSecure Inside gir deg en super fleksibel bestilling av alarmoverføring. Logg inn på AddSecures kundeportal. Ta dine valg. Bestem hvilken alarmklasse som ønskes og alarmmottaker. Klar! All annen informasjon er inkludert og kan importeres direkte til ARX.

Total kontroll

Notering: Døren er ulåst i Roliggata 1!
Ta det med ro. Ikke send noen før du vet årsaken. Via ARX Mobil Control får du oversikt over status på dører direkte i mobilen. Ingen hastige kostbare avgjørelser, men samtidig alltid i kontroll. Via ARX Mobile Control kan du rolig følge med på hva som skjer med alarmhendelser og dørstatus direkte på mobilen eller nettbrettet.

Når du vil, hvor du vil

ARX ​​og AddSecure Inside vil tilby Plus-tjenester. Et eksempel er ARX Mobile Panel - fjernkontrollen din for ARX-systemer. Definer funksjoner som å åpne en dør, endre adgangsrettigheter eller gruppere dører. Selvfølgelig er sikkerheten høy, og bare bekreftede brukere har tilgang til appen.

Stille miljøer

Tilby ansatte og medmennesker en trygg hverdag via Plus Service ARX Mobile Panel. Hvis noen trenger å lukke ned et område, gjøres det ved å trykke på en knapp, alarmer sendes direkte til ønsket mottaker.