ARX Mobile Access

Hva har du alltid med deg, eller aldri glemmer? Husk at du ikke trenger å finne frem et kort eller en nøkkelbrikke for å låse opp en dør med en kortleser. Husk at du ikke trenger å dele ut et fysisk kort eller brikke til den som skal ha adgang.

Med SEOS Mobile Keys og ARX Security Systems kan du enkelt dele ut et kort til en person, når som helst og hvor som helst.

Du fjerner det like enkelt. Administrer personer i ARX akkurat som vanlig, men når du skal legge til et kort til en person, velger du et mobilkort, sørg for at personen har en e-postadresse, og kortet vil snart være i mobiltelefonen.

Vi kan kalle det et virtuelt adgangskort fordi det fungerer akkurat som et vanlig kort i ARX Security System.

Alt er selvfølgelig sikkert og administrert av et globalt system kalt SEOS.

Ikke helt som vanlig, for det er flere måter å "vise kortet til kortleseren". Med en Pando BLE kortleser åpnes døren på flere forskjellige måter avhengig av hva døren brukes til.

Hvis døren er en barriere eller port til parkeringsplassen din, sitter du stille i bilen og snur på telefonen. Twist & Go. Deretter sendes kortet ditt til leseren i en avstand på opptil 10 meter for å åpne barrieren eller porten. Du trenger ikke å rulle ned vinduet og henge ute med armen mot en leser, bare Twist & Go.

En inngangsdør eller de fleste andre dører kan enkelt åpnes ved å berøre kortleseren Pando BLE. Da aktiveres leseren og leser av kortet i mobiltelefonen din som godt kan ligge i lommen.

Du kan også åpne døren som vanlig ved å vise telefonen til Pando BLE som du vanligvis gjør med et kort eller en brikke.

Har du mange ting i hendene eller kanskje kjører lastebil inn til f.eks. et lager, kan døren åpnes automatisk når du er innenfor riktig avstand.

Seamless

Mobilappen kobles til når den er innenfor leserens rekkevidde og låses opp. Det er bare å kjøre på. 

Twist & Go

Mobilappen kobles til leseren når brukeren snur mobilen innenfor leserens rekkevidde og låser opp. Sitter du i bilen og vil åpne porten? Twist & Go

Touch

Mobilappen kobles til når den er innenfor leserens rekkevidde, brukeren berører leseren for å låse opp. Flere lesere i nærheten? Beveg leseren og riktig dør åpnes

Tapping

Mobilappen kobles til leseren når brukeren tar mobilen innen tappe-avstand (10 cm) og låser opp. Slik vi alltid har gjort, men bedre