ASSA ABLOY ARXEt sikkerhetssystem med alarm og adgangskontroll

ARX - Sikkerhetssystem

ASSA ABLOY ARX er det markedsledende og mest innovative sikkerhetssystemet i Norge. Med fullt integrerte alarmer og flere andre innovative funksjoner skapes fordeler som gir forutsetninger for økonomisk installasjon, enkel administrasjon og trygge brukere. Å velge ARX reduserer ikke bare risikoen for innbrudd og hærverk, det øker også integriteten og sikkerheten til virksomheten.

ARX ​​et sikkert sikkerhetssystem

ARX ​​er bygget med svært høy kommunikasjonssikkerhet via bransjestandarder for kommunikasjonsteknologi (Java / TCP / IP, PKI / SSL, LINUX / XML), noe som betyr at systemet ikke er avhengig av proprietær teknologi.


Les mer om hvordan ARX fungerer

Funksjonalitet

ARX ​​tilbyr mange forskjellige typer funksjoner, for eksempel Alarm, zoon divisjon, mobilgrensesnitt, import / eksport, ved å være modulær, kan du enkelt velge hvilken funksjonalitet du vil ha i systemet ditt.


Les mer om hvilke funksjoner som passer din organisasjon.

Et system for å vokse med online og offline

ARX ​​består av funksjonsmoduler og er helt skalerbar. Når sikkerhetsbehovene endres, kan du enkelt legge til og fjerne moduler. ARX ​​tilbyr kostnadseffektivitet med forskjellige alternativer for dørmiljøer online og offline.


Les mer om Offline i ARX

Valgfrihet og produktlederskap

Markedets ledende utvalg av maskinvare og innovative dørløsninger for både online og offline.


Les mer om komponenter og maskinvare

Passeringer og alarm, i ett

ARX ​​gjør hverdagen enklere fordi du bare trenger et system for passeringer og alarmer. En påloggingsfunksjonalitet.

Les mer om Alarmer i ARX

Integrasjon CLIQ i ARX

Et sikkerhetssystem må samarbeide med andre systemer for å hjelpe brukere i hverdagen. ARX ​​integreres med en mengde av markedets andre systemleverandører, både via proprietære integrasjoner og eksterne.


Les mer om CLIQ i ARX