Våre varemerker og distribusjonskanal

Vår styrke ligger i våre merkevarer, som inkluderer noen av de mest kjente og mest pålitelige navnene innen sikkerhet. De utfyller hverandre med spesifikke styrker, slik at vi kan skreddersy våre løsninger til alle våre kunders unike behov. Vi har også en sterk distribusjonskanal bestående av meget komptente låsesmeder som markedsfører seg under TrioVing Sikkerhetssenter.

Yale

Yale sies å være en av de eldste internasjonale merkevarene som finnes, og er sannsynligvis det mest kjente innenfor låsindustrien. Yale sin historie omfatter store innovasjoner, og har formet utviklingen – ikke bare hos Yale – med innenfor hele låsindustrien. Det hele tok av da Linus Yale oppfant sylinderlåsen på 1860-tallet. Yale ble kjøpt av ASSA ABLOY i august 2000 og har siden det vært en viktig del av hjemmesikring over hele verden.

Les mer om Yale og Yale-produkter

TrioVing Sikkerhetssenter

Vi selger ikke direkte til privatpersoner, men gjennom et omfattende nett av forhandlere. Det finnes over 200 registrerte låsesmeder i Norge. Over 70 av disse er godkjente som TrioVing Sikkerhetssenter og møter en rekke kvalitetskrav i forhold til kompetanse, kapasitet og erfaring. I tillegg kommer flere hundre byggevareforretninger som selger våre produkter. Her kan du finne ditt næremste TrioVing Sikkerhetssenter.

Her kan du finne ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter.