Om ASSA ABLOY Gruppen

ASSA ABLOY er verdens ledende leverandør av løsninger for komplett adgangskontroll med utgangspunkt i sluttbrukernes behov for sikkerhet, trygghet og brukervennlighet.

ASSA ABLOY er representert i markeder verden over og har en dominerende posisjon i størstedelen av Europa, Nord-Amerika, Asia og Stillehavsområdet.


I det raskt voksende markedet innenfor elektromekaniske sikkerhetsløsninger er konsernet ledende på områder som adgangskontroll, ID-teknologi, inngangsautomatikk og hotellsikkerhet.

Amerika-divisjonen produserer og selger mekaniske og elektromekaniske låser, sylindre, sikkerhetsdører og dørkarmer. Noen av Amerikas ledende merkevarer inkluderer Sargent, Corbin Russwin, Curries, Medeco og Yale.

EMEA (Europe, Middle East, Africa) divisjonen produserer og selger mekaniske, elektro-mekaniske og elektroniske låser, sylindre, sikkerhetsdører og beslag. Vår portefølje inkluderer de mest respekterte merkene i bransjen som blant annet ABLOY, Mul-T-Lock, Aptus, Vachette eller Yale.

Asia Pacific-divisjonen produserer og selger mekaniske og elektromekaniske låser, digitale dørlåser, sikkerhetsdører og hardware. Noen av APACs bransjeledende merkevarer inkluderer Guli, Pan Pan, King, Lockwood og Yale.

Entrance Systems-divisjonen er en global leder innen dørautomatikk, komponenter og service, inkludert skyvedører, store industriporter og hangar-dørløsninger.

HID Global-divisjonen leverer elektroniske sikkerhetsløsninger for å gjøre det mulig for folk å handle sikkert, jobbe produktivt og reise fritt. HID utvikler og lager identifikasjonsløsninger, kortteknologier, samt kortlesere og biometriske lesere til adgangskontroll og distribuerer dette globalt.

Hospitality-divisjonen er verdensledende innen RFID-teknologi og online trådløse teknologier, og gir skip og hoteller betydelig, sikrere, fleksible og brukervennlige låser.

Vil du vite mer om ASSA ABLOY? Finn ut mer på www.assaabloy.com