ASSA ABLOY Opening Solutions Norway AS

/Local/assaabloyopeningsolutionsNO/1-forside/splash-parallax.jpg

1.november 2018 skiftet vi navn til ASSA ABLOY Opening Solutions Norway. "Hvorfor det?" vil flere kunne spørre om.

TrioVing har vært en del av ASSA ABLOY-gruppen i mer enn 20 år og har hatt ASSA ABLOY som en del av logonavnet i mer enn 10 år. Å gå hele veien og skifte til et ASSA ABLOY-navn er ikke mer enn en naturlig del av denne utviklingen. 1.november skifter vi navn til ASSA ABLOY Opening Solutions Norway.

Navneendringene skjer ikke bare i Norge og ikke bare innenfor vår del av låsebransjen. Dette skal etter hvert finne sted i hele konsernet. For noen år siden endret Ving Card navn til ASSA ABLOY Hospitality og Besam byttet til ASSA ABLOY Entrance Systems. Her er det en rød tråd som er viktig å få med seg. Alle selskapene i familien skal ha familienavnet ASSA ABLOY etterfulgt av en forretningsbeskrivelse; tidligere VingCard har sin primære forretningsfokus innenfor Hospitality-markedet, hoteller og Cruiseskip. ASSA ABLOY Opening Solutions Norway jobber primært med løsninger for og i forbindelse med dører og døråpning.

- Dette oppfattes kanskje som et langt og omfattende navn, sier Administrerende Direktør Pål Mathisen. Men, det nye navnet inneholder to viktige elementer; merkevaren ASSA ABLOY og forretningsbeskrivelsen Opening Solutions. Dette forteller på en god måte hvem vi er og hva vi tilbyr markedet.