Kontaktsenter - Privatkunde

Er du privatkunde eller sluttkunde?

Dere skal alltid først henvende dere til det stedet hvor produktet er kjøpt for å få hjelp. Det kan være en låsesmed f. eks. et TrioVing Sikkerhetssenter (TVSS) eller en byggevareforretning som COOP, Jernia, Bauhaus, Maxbo eller tilsvarende.

Finn nærmeste forhandler: HER

Trenger du Yale-support?

For Yale Doorman og andre Yale-produkter, finner du nyttig informasjon i forbindelse med installasjon og bruk på yalehome.no

Trenger du ytterligere hjelp med ditt Yale-produkt?

Klikk på knappen for å melde fra til vår tekniske support.

Dette blir sendt direkte til en person som er ekspert på det aktuelle området. Yale Support vil raskt se hvordan de skal hjelpe deg best og ringer deg om det er behov for det eller sender deg et direkte løsningsforslag. 

Yale Support åpningstider:

Mandag-fredag: 08:00-20:00
Lørdag-søndag: 10.00-15.00

Registrer en sak her!

Om du trenger noen for å installere Yale Doorman for deg, kontakt ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter eller din lokale låsesmed.


Hvem kan handle hos oss?

ASSA ABLOY Opening Solutions (tidligere TrioVing) er en grossist og selger sine produkter kun gjennom forhandlere. Privatpersoner kan derfor dessverre ikke handle direkte fra oss.

Se HER for å finne ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter eller besøk en jern- og byggevareforretning som for eksempel COOP, Byggmakker, Montér, Maxbo, Bauhaus, XL-Bygg, Jernia eller lignende.


Produktkatalogen vår ligger online, den inneholder alle produktene vi tilbyr våre forhandlere.

Produktkatalogen finner du HER

Er det noe du trenger svar på?

Vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.