Kompetansesenter

Vi tilbyr kurs i installasjon og service på elektromekaniske låser, montering og service på mekaniske låser og kurs om løsninger og tiltak for sikrere avlåsning. I tillegg tilbyr vi mange produktrettede kurs for elektromekaniske løsninger.

Du finner ARX-kurs i vårt Partner Area

SMARTair®

 1-dags kurs

Etter fullført kurs vil deltakerne være i stand til å programmere og idriftsette adgangssystemene SMARTair® PRO og Tesa Hotel.

Gå til kurset

Sikrere avlåsning

2-dagers kurs

Kurset gir en innføring i sikkerhetsvurderinger og valg av sikkerhetsløsninger. I forelesninger og gruppearbeid arbeider vi med sikkerhetsvurderinger i en tenkt bedrift. Hvordan kan vi best kartlegge sikkerhetsbehov, vurdere trusler, finne løsninger, planlegge tiltak og prioritere handlinger. 

Gå til kurset

Mekanisk lås

2-dagers kurs

Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver vil deltakerne være i stand til å prosjektere, installere, og vedlikeholde mekaniske låsprodukter. Videre vil de kunne skille de ulike produktene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen. Dette vil sikre kunnskap om komponenter, funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Gå til kurset

Elektromekanisk teknisk

1-dags kurs

Kurset gir teoretisk og praktiske opplæring som vil gjøre deltakerne i stand til å installere, programmere, idriftsette motorlåser, solenoidlåser, el-sluttstykker. Dette vil sikre kunnskap om komponenter, funksjonalitet og brukergrensesnitt.

Gå til kurset

Aperio®

1-dags kurs

Gjennom teoretiske og praktiske oppgaver vil deltakerne være i stand til å prosjektere, installere, konfigurere, programmere, idriftsette og vedlikeholde Aperio®. Videre vil de kunne skille de ulike enhetene fra hverandre, hva de heter, hva de benyttes til og hvordan de fungerer sammen.

Gå til kurset

Dørlukkere

3-timers kurs

Et spennende kurs, en dørlukkerserie for alle dørmiljøer. Kurset vil gi en god og teknisk forståelse i produktområdet dørlukkere, bruksmuligheter og montering.

Gå til kurset

CLIQ Remote

1-dags kurs

CLIQ Remote er et elektromekanisk låssystem med ytterligere et nivå av sikkerhet og fleksibilitet, et naturlig valg for de som søker en moderne sikkerhetsløsning. CLIQ Remote kombinerer høy mekanisk sikkerhet med avansert elektronisk funksjonalitet.

Gå til kurset

Dørautomatikk

1-dags kurs

Teknisk installasjon og programmering på ASSA ABLOY SW100 og SW300 dørautomatikk. Kurset vil gi nødvendig gjennomgang av programmering og installasjon og justering.

Gå til kurset