Nå snakker vi!

Få varsler før problemene oppstår!

 

Så heng fra deg stetoskopet en gang for alle.Vi vet så altfor godt hva feil på en dør fører til. Konsekvenser som frustrasjon, irritasjon og kanskje en smule aggresjon kan oppstå hvis inngangsdøren kiler seg eller låsen går i stå. Med det rette adgangssystemet kan driftsansvarlig bli varslet før det går så langt..

 

Nå er det ikke bare fra bilen din du får beskjed om dagens status.

 

Vi snakker til låsene våre. Og de snakker tilbake til oss. De forteller hvordan de har det, og om de trenger oppmerksomhet av noe slag. På tide kanskje? Løsningen heter Hi-O, og er bare ett av mange høyteknologiske produkter fra ASSA ABLOY.

 

Er det noe vi har lært gjennom flere års arbeid med adgangskontroll, så er det at praktisk bruk i hverdagen er minst like viktig som å hindre uvedkommende i å ta seg inn.

Det betyr at adgangssystemet ikke bare skal sikre mennesker, verdier og bygg, men også fungere optimalt den andre veien. Folk skal kunne bevege seg mest mulig fritt gjennom sine soner.

En lås slår seg vrang, en kortleser reagerer ikke eller andre funksjoner svikter. Fremkommeligheten reduseres, og det går med tid og ressurser til å utbedre uventede feil. Her kommer ASSA ABLOY-teknologien til sin rett ved at alle tilknyttede komponenter er utstyrt med Hi-O som gjør dem i stand til å kommunisere både med sentralen og hverandre på samme «språk».

Det betyr blant annet at komponentene selv kan rapportere om eventuelle feil til sikkerhetssystemet som kan videreformidle dette til driftsansvarlig eller installatør eksempelvis på e-post. Denne informasjonen kan de bruke til å kartlegge problemet og rette feil – før feilen oppstår eller får noen praktiske konsekvenser.

Hi-O sørger rett og slett for at komponentene tar en «helsesjekk» på seg selv før det skjer noe med dørene.

Hi-O

Intelligensen er innebygd i hver enhet i stedet for å være i en sentral logisk enhet, som muliggjør et veldig sikkert plug-and-play-system. Hi-O ™ er et skalerbart system bygget for fremtiden som gjør at alle komponenter i et dørmiljø som håndterer passering, identitetskontroll, PIN-kodeinnføring, alarmer og serviceindikasjon kan kobles til og kontrolleres ved hjelp av IP-baserte systemer.

Teknologien er fundamentert i en kryptert CAN-bus (Controller Area Network) og gjør det mulig for tilkoblede enheter å samspille og utveksle informasjon. 


Alle Hi-O dørenheter som eksempelvis elektriske sluttstykker, motorlåser og kortlesere tilkobles kun spenning og en to-tråds kommunikasjonsbuss. Når tilkoblet begynner enhetene automatisk å dele informasjon med de andre. Intelligensen er her innebygd i hver Hi-O enhet i stedet for i en sentral logikkenhet. Dette skaper et meget sikkert plug-and-play-system.

 
Kraften i Hi-O teknologien gjenspeiles i programvaren for våre sikkerhetssystem hvor man har tilgang til detaljer om hver enkelt enhet; modell, versjon og driftstilstand. Man kan også få statistikk over hvor mange operasjoner en lås har utført/ en dør har blitt åpnet. Med systemets rapporteringsfunksjoner er det derfor enkelt å planlegge og følge opp vedlikehold. Fra et driftsperspektiv handler det om å få full kontroll på anlegget sitt. At en aldri kommer på etterskudd – At en kan minimere driftsproblematikk til et minimum. Anlegget sier ifra på forhånd når det trengs vedlikehold – En får ingen overraskelser.

Byggherre oppnår fornøyde leietakere og har en bekymring mindre i livet. Utstyret som er kjøpt inn er fremtidsrettet og fra markedets mest anerkjente leverandør. Ingen døgnflue.

Book et møte med en av våre dyktige konsulenter. 

Ja, jeg ønsker å avtale møte med en konsulent om Hi-O